innovatie
Wij zijn constant op zoek naar nieuwe behandelmethoden voor onze patiŽnten. De afgelopen jaren hebben wij geÔnvesteerd in nieuwe apparatuur zoals digitale rŲntgenapparatuur, CAD/CAM vervaardiging van kronen en grote keramische vullingen in ťťn dag en het gebruik van een microscoop. Sinds 2008 wordt in onze praktijk uitsluitend composiet (wit) vulmateriaal gebruikt bij het leggen van vullingen. Ook de lasertherapie voor pijnbestrijding en klein-chirurgische ingrepen van zacht weefsel heeft zijn intrede gedaan.

Met het toepassen van actuele werkprocessen in de sterilisatieketen met apparaten die voldoen aan de wettelijke eisen is de veiligheid van onze patiŽnten en van ons personeel voldoende gewaarborgd.

Ondanks investeringen in nieuwe apparatuur en nieuwe werkmethoden mogen wij het ambachtelijke in de tandheelkunde niet vergeten. Zoals bij het maken van een kunstgebit. Want "kunst" heeft bij ons niet alleen de betekenis van "vervanging van de werkelijkheid" maar ook "met een kunstzinnig oog".